Категории
Промо -5 %
от 81.00лв.
Промо -5 %
от 81.00лв.
Промо -5 %
Промо -5 %
от 64.00лв.
Промо -5 %
от 64.00лв.
Промо -5 %
от 52.00лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
Плисе щори

Интелигентна слънцезащита...

Какво представляват плисе щорите?

Плисе щорите са щори от плат, нагънат хоризонтално (кото плисе) и фини алуминиеви профили. Изключително гъвкаво решение, което дава възможност за изработка на щори с нестандартни форми. В събрано положение заемат минимална част от светлия отвор. Колекцията ни от платове има разнообразие от текстури, за да откриете най-подходящата за своя интериор.

Как работят плисе щорите?

Това са вътрешните щори, с които наистина имате възможност за неограничен контрол на светлината. Гъвкавия хардуер на плисе щорите позволява тя да се движи отгоре-надолу, отдолу-нагоре, и нагоре и надолу, да е съставена от двата плата - единият прозрачен, а другият непрозрачен. Така можете да пропуснете толкова светлина, колкото Ви е нужна и да засенчите точно точката, в която огрява в момента. Спуснатите щори, макар и дискретни, осигуряват неприкосновеност на личния Ви живот.

За кои помещения са подходящи плисе щорите?

Модерната архитектура с правоъгълни, кръгли, триъгълни и трапецовидни прозорци и стремежа си към енергийна ефективност на сградите поставя високи изисквания към слънцезащитата, а все по-плътно застроената градска среда е предизвикателство към неприкосновеността на личния живот. Само иновативни продукти като плисе щорите могат да са адекватно комплексно решение за дома или офиса. Подходящи за всяко помещение в дома, дори за кухнята, която винаги ще бъде по-специална, заради изпаренията и риска замърсяване. Плисе щорите се интегрират както в дома, така и в офиса, в търговск площи. Системите ВВ са разработени специално, за да бъдат пространствата, засенчени с тях безопасни за малки деца.

Наистина ли плисе щорите са толкова добри?

Ако искате да обновите интериора, да направите обстановката минималистично изискана, слънцезащитата по-красива, топлоизолацията по-добра - модерната сгъваема система на плисе щорите съчетава по прекрасен начин всичко това. Все по-често ще виждаме плисе щорите да изместват класическите ламелни и текстилни щори, заради адаптивността на системата, лесния монтаж, безпроблемната употреба и минимална поддръжка и тоталното функционално превъзходство.

Колко струват плисе щорите?

Цената на плисе щорите не е сред техните предимства, поне не ниската цена. Тя варира в широк диапазон, защото разнообразието от модели и платове е голямо, но евтин модел плисе щори няма. Това е луксозен продукт с високо качество и функционални предимства.
Това зависи от избраната конфигурация. Водещ е моделът на щорите. Цената на всяка щора може значително да се промени от избрания плат и цветът на окомплектовката. При плисе щорите за стенен монтаж се ползват специални конзоли, които също оскъпяват. Трябва задължително да ги изберете като екстра в Стъпка 7.
Най- точна представа за цената и начинът, по-който тя с променя, може да добиете като ползвате нашия калкулатор за плисе щори. С няколко прости стъпки гененирате цена и виждате как тя се променя, когато променяте параметрите. Изберете модел щори от главното меню и го отворете. Вдясно на екрана се отваря калкулаторът.
Стъпка 1: Изберете основен цвят, за да виждате само платовете от търсената цветова гама. Отваря се меню със снимки на платовете в таз гама.

Стъпка 2: Изберете цвят, конкретен плат. Ако искате да увеличите изображението- кликнете върху лупичката в долния десен ъгъл на снимката. Така ще видите и характеристиките на плата.
Стъпка 3: Изберете профил - не винаги оказва влияние върху цената.
Стъпка 4: Въведете размери в сантиметри. Важно - размерете трябва да са в границите на минималните и максимални допустими за модела. Ако размерите не са в допустимите граници, калкулаторът няма да изчисли точна цена и ще продължите да виждате цена за най-малкия възможен размер на възгледа за модела, който е заложен по подразбиране.
Стъпка 5: Изберете задвижване - ръчно или с ел.мотор. Калкулаторът изчислява цена само за щора с ръчно задвижване.
Стъпка 6: Изберете управление - отнася се за моделите, които се управляват с корда. Избирате ляво или дясно.
Стъпка 7: Изберете екстри - стъпката не е задължителна. Тук избирате елементи, които не са част от стандартното изпълнение на щорите и винаги оскъпяват продукта. Ако изберете екстра, ще видите с колко оскъпява щората. Вече конфигурирахте цена за плисе щора и тя се вижда в полето цена. Сега може да видите в реално време дали тя се променя, ако изберете друг плат, профил, екстра и с колко. Можете да конфигурирате плисе щора, която се вписва най-добре във Вашия интериор и бюджет.

Какви цветове платове за плисе щори има?

DEMAG.BG предлага богата колекция висококачествени платове. Позволете си да бъдете омагьосани от нашите платове. Със сигурност ще намерите подходяща щора за всяка стая. Изработени от платове с изключително качество, обработени по специална технология, за да не събират прах те са лесни за поддръжка и почистване. Серията Дует платове има най-добрите термоизолационни характеристики от всички средства за вътрешна слънцезащита.

Как се монтират плисе щори?

DEMAG.BG предлага разнообразни системи за плисе щори. Възможен е монтаж на крилото на прозореца, на прозореца, пред прозореца, както и на крилото без пробиване. Въпрос на избор. Системата е с минимални размери и не пречи на отваряемостта на прозорците. Важно - ако ще монтирате стенно щората, задължително трябва да поръчате конзоли за стенен монтаж.

Как се почистват плисе щори?

Платовете за плисе щори са покрити със специална импрегнация, която предотвратява залепването на прах, което ги прави лесни за почистване. Те не се гладят. За бързо освежаване ползвайте мека четка или мек връх на прахосмукачка, а при необходимост от почистване кърпа, навлажнена в хладка вода с неагресивен препарат за текстил.